Milli Takım
Sevgili Ziyaretci.. Basta Sitemize Geldigin icin tesekkur ederiz..
Siteden yararlanmak icin Bilgi alabilmek icin üye oL ve Bizim ile Hep mutlu olman dilegiyle Iyi FORUMLAR....
Milli Takım
Sevgili Ziyaretci.. Basta Sitemize Geldigin icin tesekkur ederiz..
Siteden yararlanmak icin Bilgi alabilmek icin üye oL ve Bizim ile Hep mutlu olman dilegiyle Iyi FORUMLAR....
Milli Takım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Kontrol Panel
SERVET Mİ VOLKAN MI? ConfigureProfiliniz
Bilgiler
Seçenekler
İmza
SERVET Mİ VOLKAN MI? Kwalletmanager Sosyal
Arkadaş ve Tanınmamış
Üye listesi
Grup
SERVET Mİ VOLKAN MI? Newmsg Özel Mesaj
Gelen Kutusu
ÖM Gönder
SERVET Mİ VOLKAN MI? Kthememgr
Gözlenmiş Konular
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

SERVET Mİ VOLKAN MI?

2 posters
YazarMesaj
Admin
YetkinYönetmen
YetkinYönetmen
Admin

Kişi sayfası
Ekstra:
SERVET Mİ VOLKAN MI? Left_bar_bleue500/500SERVET Mİ VOLKAN MI? Empty_bar_bleue  (500/500)

SERVET Mİ VOLKAN MI? Empty
MesajKonu: SERVET Mİ VOLKAN MI?   SERVET Mİ VOLKAN MI? EmptyCuma Ekim 02, 2009 8:00 pm

Kasım 2009'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda ilginç buluşma...

2009 Alman Güzellik Kraliçesi Alessandro Alores, 'Orada Neler Oluyor'da, Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin ile olan arkadaşlığı konusunda "Servet her Türk erkeği gibi biraz kıskanç, ama çok tatlı bir çocuk. Birlikteyken bana bazı Türkçe kelimeler öğretiyor" dedi. Alessandro "Servet sana hangi kelimeleri öğretti?" sorusuna şu cevabı verdi: 'Eşek', 'Seni Seviyorum', 'Seni Çok Özledim', 'Seksi Şey', 'Büyük' ve 'Gol'...

Alessandro Alores, Kasım 2009'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in sevgilisi Zeynep Sever'in de olduğunu, bu yüzden yarışmayı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi gibi gördüğünü söyledi. Alman güzel "Zeynep Fenerbahçe'yi, ben de Galatasaray'ı temsil edeceğim. O yarışma derbi gibi olacak. Ama her zamanki gibi Galatasaray'ın kazanacağına eminim. Servet Çetin de benden bunu bekliyor zaten" dedi.
http://milliler.yetkinforum.com
gözde-toraman
Caliskan
Caliskan
gözde-toraman

Kişi sayfası
Ekstra:
SERVET Mİ VOLKAN MI? Left_bar_bleue500/500SERVET Mİ VOLKAN MI? Empty_bar_bleue  (500/500)

MesajKonu: Geri: SERVET Mİ VOLKAN MI?   SERVET Mİ VOLKAN MI? EmptyCuma Ekim 02, 2009 10:31 pm

puhaha koptum SERVET Mİ VOLKAN MI? 206896 servet kıza sexy şey diyomuş kıro ya mal pezevenk servet Very Happy

kim bilir volkn neler dio SERVET Mİ VOLKAN MI? 206896 ya kzın adıda çok güzel zeynep''sevgiLi peygamberimiz s.a.s'in kızının adı'' niye böyle lanet kızlara koyarlarki ismini taşımıyo sürtük...

keşke onun adı gözde bnm adım zeynep olsaydı.....
Admin
YetkinYönetmen
YetkinYönetmen
Admin

Kişi sayfası
Ekstra:

MesajKonu: Geri: SERVET Mİ VOLKAN MI?   SERVET Mİ VOLKAN MI? EmptyC.tesi Ekim 03, 2009 2:53 pm

aynen katılıyorum sürtük kız onun adı yosma olsaymış keşke Very Happy en çok yakışan isim o
servet harbi tam pezevenk SERVET Mİ VOLKAN MI? 206896 SERVET Mİ VOLKAN MI? 206896
gözde-toraman
Caliskan
Caliskan
gözde-toraman

Kişi sayfası
Ekstra:

MesajKonu: Geri: SERVET Mİ VOLKAN MI?   SERVET Mİ VOLKAN MI? EmptyPaz Ekim 04, 2009 5:55 pm

volkandan farkı yok

volkan=servet Very Happy
Admin
YetkinYönetmen
YetkinYönetmen
Admin

Kişi sayfası
Ekstra:

MesajKonu: Geri: SERVET Mİ VOLKAN MI?   SERVET Mİ VOLKAN MI? EmptySalı Ekim 06, 2009 10:05 am

erkek dediğin çapkın olur lan Very Happy ama volkanım beni seviyo zeynepleoynuyo biz beraber plan yaptık Very Happy Very Happy
gözde-toraman
Caliskan
Caliskan
gözde-toraman

Kişi sayfası
Ekstra:

MesajKonu: Geri: SERVET Mİ VOLKAN MI?   SERVET Mİ VOLKAN MI? EmptySalı Ekim 06, 2009 10:50 am

maLsın maL =)
Admin
YetkinYönetmen
YetkinYönetmen
Admin

Kişi sayfası
Ekstra:

MesajKonu: Geri: SERVET Mİ VOLKAN MI?   SERVET Mİ VOLKAN MI? EmptySalı Ekim 06, 2009 8:25 pm

sağol sende öylesin Very Happy Very Happy

SERVET Mİ VOLKAN MI?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Servet Çetin
» Volkan demirel
» Büşra & volkan demirel :D:D
» GENÇ KADIN ÇEKİNMEDİ, VOLKAN ÇEKİNDİ